Sponsoring

Hoewel de plannen voor Airplanehome tot in de puntjes zijn uitgewerkt en ondernemer Paul Wijers klaar is om zijn grote droom definitief te realiseren heeft hij daar wel de hulp van investeerders – groot of klein – en fans van Airplanehome voor nodig. Enthousiastelingen die hun naam graag wensen te verbinden aan dit unieke project.

Paul Wijers vertelt u graag en met grote trots over zijn plannen en de binnenkort op te starten crowdfund campagne.
Deze campagne zal intensief en groot worden gebracht in de media. Momenteel wordt er hard aan gewerkt, de kick-off voor deze crowdfunding is op 11 juni as.
Dan moet het resterende bedrag bij elkaar gesprokkeld worden.

Investeerders en fans krijgen dan de mogelijkheid zich eeuwig te binden aan Airplanehome, zo er is zelfs een ruimte op de romp van het toestel gereserveerd voor (bedrijfs)namen.
Blijf op de hoogte via de Facebookpagina van Airplanehome. Geen Facebook? U kunt altijd een bericht achter laten bij “contact” of de media en website in de gaten houden.

11 maart 2017 – Wil jij meewerken aan de promotie campagne van Airplanehome?

Zoals hierboven aangegeven gaan we binnenkort van start met de crowdfunding campagne. Voor deze campagne zijn we op zoek naar medewerkers (m/v) die samen met Paul (owner) op pad gaan om Airplanehome onder de aandacht te brengen. Voel jij je geroepen om deel te nemen?