Sponsoring

Hoewel de plannen voor Airplanehome tot in de puntjes zijn uitgewerkt en ik als ondernemer klaar ben om mijn grote droom definitief te realiseren heb ik daar wel de hulp van investeerders – groot of klein – en fans van Airplanehome voor nodig. Enthousiastelingen die hun naam graag wensen te verbinden aan dit unieke project.

Om Airplanehome te kunnen openen, kan ik immers niet om de bereidheid van (lokale) ondernemers heen. Sterker nog; om dit unieke en innovatieve project in de regio te realiseren, is sponsoring van bedrijven van doorslaggevend belang. Bedrijven en ondernemers die eveneens kansen zien en grijpen en heil zien in langdurige samenwerkingsverbanden. Graag zou ik u in een persoonlijk gesprek meer vertellen over mijn grote droom en over de rol die u als sponsor zou kunnen spelen. Tijdens dit gesprek wil u graag een persoonlijk aanbod doen. Aansluitend op de kernwaarden van uw bedrijf en passend bij uw interesses.

Van een overnachting tot de naamsvermelding op de romp van het vliegtuig. De mogelijkheden zijn enorm. Uw financiële bijdrage is broodnodig, wordt op waarde geschat en maakt dromen waar. Maak onderdeel uit van die droom en draag bij aan de verwezenlijking van een Limburgs project met een wereldwijde aantrekkingskracht.

Hopelijk heb ik u nieuwsgierig gemaakt en ben ik welkom om eens te praten over de mogelijkheden die er zijn. Graag sta ik u snel te woord en kan ik mede met uw hulp Airplanehome starten. Het project van dromen, durven en doen!

U kunt mij contacteren via info@airplanehome.nl of telefonisch via 0619902500.

Met vriendelijke groet, Paul Wijers.