Overnachten

Slapen in een Boeing 727? Zonder turbulentie of hinder van andere passagiers, dat lijkt onmogelijk maar is een echte “once in a lifetime experience” in Airplanehome! Voel je voor een nacht miljonair in een privéjet. Deze ervaring is met geen pen te beschrijven.

U bent vanaf 15 uur welkom om in te checken. Met uw boardingpass komt u aan boord waar u een warm welkom wordt geheten door de eigenaar of een van de aanwezige flightcrew members.

U krijgt een welkomstdrankje en hapje en vervolgens is er een rondleiding door het toestel, van cockpit tot staart. Na een introductievideo worden de wensen genoteerd voor de volgende ochtend. Ontbijt vegetarisch of speciaal dieet? Geen probleem… U bent de gast die beslist!

Vervolgens is het toestel van u! Achter de stuurknuppel kruipen van de volledig complete en functionele cockpit of in de first class een fles wijn open trekken? Voel je als kind in dit enorme vliegtuig!

De kamer is ingericht in 70’s style, toen maakte dit geweldige toestel haar eerste vlucht. De kamer is luxe ingericht en voorzien van alle gemakken, apparatuur en een geweldig kingsize bed. Na een nacht slapen zal het even schrikken zijn, waar zijn we geland?

Op het afgesproken tijdstip wordt een luxe ontbijt geserveerd in de loungeruimte van het toestel zodat u daar geen hinder van heeft. Omstreeks 12 uur is het moment aangebroken dat u kan uitchecken. U ontvangt dan nog een persoonlijk presentje.

U kunt boeken zodra Airplanehome haar deuren heeft geopend. Vanaf dan is het reserveringssysteem te gebruiken.

Via de link nieuws kunt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.