Nieuws

Op deze pagina kunt u al onze nieuwsfeiten terug lezen.

Blijf ook op de hoogte via onze Facebook pagina www.facebook.com/airplanehome

23 oktober 2017 – Update: Subsidieregeling Provincie Limburg.

Goed nieuws voor Airplanehome!

De Provincie Limburg heeft besloten om bij te dragen aan dit unieke project. Onlangs heeft er een inschrijving plaatsgevonden voor de subsidieregeling “versterken van de kwaliteit toeristisch aanbod in Limburg”. Dit traject is ingezet en fase1 is inmiddels afgerond. Momenteel wordt er hard gewerkt aan fase2, dit is een belangrijke stap op weg naar de daadwerkelijke verwezenlijking van Airplanehome.

Samen zetten we in op innovatie, beleving en educatie!

1 september 2017 – Update: Stand van zaken.

Beste Fans,

Graag willen we jullie inlichten over de huidige stand van zaken met betrekking tot Airplanehome. Op 12 juni jl. zijn we gestart met een crowdfundingcampagne op Kickstarter. Deze campagne heeft twee maanden gelopen en helaas niet het einddoel behaald om Airplanehome te kunnen verwezelijken.

Echter heeft de Internationale crowdfunding op Kickstarter enorm veel nieuwe deuren geopend. Zo zijn er een aantal buitenlandse investeerders en sponsoren gevonden.

Achter de schermen zijn we nu druk bezig met het benaderen van (lokale) bedrijven om een partnership/sponsorship aan te gaan met Airplanehome. Diverse bedrijven hebben al toegezegd om te sponsoren, deze bedrijven zullen binnenkort op de website (Airplanehome.nl) worden gepubliceerd. Na deze drukke zomerperiode zullen ook de maanden september en oktober worden benut om deze weg voort te zetten.

Daarnaast lopen er diverse subsidieaanvragen met het doel Airplanehome tot een groot succes te maken.

Al met al komt de grote droom steeds dichterbij werkelijkheid.

Indien u interesse heeft in een partnership of sponsorship kunt u contact opnemen met Paul Wijers via info@airplanehome.nl

Steun ons en vertel over dit unieke project, de hulp van onze fans is broodnodig!

Team Airplanehome.

8 augustus 2017 – Publicatie in het L1 Nieuws van zaterdag 5 augustus.

https://www.youtube.com/watch?v=aste7u15AYY&feature=youtu.be

18 december 2016 – Publicatie België, Het belang van Limburg.

Omdat onze Belgische fans, investeerders en klanten belangrijk zijn voor de toekomst van Airplanehome. Met dank aan Mark Van Luyk,

belang-van-limburg

14 november 2016 – Airplanehome in de media – Luchtvaartnieuws.nl

Publicatie Luchtvaartnieuws magazine editie november 2016.