Nieuws

Op deze pagina kunt u al onze nieuwsfeiten terug lezen.

Blijf ook op de hoogte via onze Facebook pagina www.facebook.com/airplanehome

13 mei 2017 – Update crowdfunding campagne (2).

Yes,  It’s official!!!

Zondag 11 juni is de kick-off van de crowdfunding campagne van Airplanehome.

We trappen af op de RAF Cosford airshow in the UK. Tijdens dit grote aviation evenement zullen we Airplanehome aan het grote publiek voorstellen.

Wil jij Airplanehome helpen tijdens de crowdfunding periode? Maak reclame door middel van posters, (auto) stickers en flyers. Aan te vragen via het contactformulier via deze website.

Blijf op de hoogte via onze Facebook page!

Team Airplanehome.

29 april 2017 – Update crowdfunding campagne.

Yes! Na een periode van hard werken en veel tijd investeren zijn we vrijwel klaar met de crowdfunding voorbereiding. Het moet perfect zijn, dat was een harde eis van Paul.

Om er een succes van te maken zijn we momenteel op zoek naar een Kick-off datum. Onze voorkeur gaat uit naar de RAF Cosford Airshow in Groot-Brittannië, dit is de grootste airshow van het UK en mocht afgelopen jaar 65000 bezoekers ontvangen. Inmiddels is de aanvraag de deur uit maar er is een wachtlijst voor standhouders. We wachten daarom nog even op bevestiging. Zodra bekend is of we hier mogen af trappen communiceren we dit direct aan de buitenwereld.

Onze excuses dat de crowdfunding vertraging heeft opgelopen. Echter zijn we van mening dat de timing nu perfect is, met een hoop airshows voor de boeg maken we de CF van Airplanehome tot een succes!!!

 

Blijf op de hoogte! Team Airplanehome.

26 Februari 2017 – Filmshoot voor crowdfunding campagne.

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de internationale crowdfunding campagne. Nu nog de puntjes op de I en dan kunnen we starten… Enkele impressies…

18 december 2016 – Publicatie België, Het belang van Limburg.

Omdat onze Belgische fans, investeerders en klanten belangrijk zijn voor de toekomst van Airplanehome. Met dank aan Mark Van Luyk,

belang-van-limburg

7 December 2016. Beleef en geniet mee…

Airplanehome, zoals u dat binnenkort kunt beleven.

de-ultieme-jongensdroom

14 november 2016 – Airplanehome in de media – Luchtvaartnieuws.nl

Publicatie Luchtvaartnieuws magazine editie november 2016.

25 september 2016 – Airplanehome in de media

Om dit geweldige project mogelijk te maken is de aandacht van media belangrijk. De komende tijd kunt u dan ook een en ander verwachten in  (luchtvaart gerelateerde) magazines en dagbladen. Klik op de afbeelding voor een vergroting.